Indeklimamærket logo

Fritidshus Musholm – klassisk og hyggeligt

Charmerende klassiker siden 1976 med et væld af hyggekroge - ude og inde

Musholm FRI stue

Musholm er en ny generation af det originale Musholm, der var vores første hustype. Huset er optimeret til mindste detalje gennem årene og er i dag en klassiker og en af favoritterne.

Panoramavinduerne lukker lyset og naturen helt ind i det store køkkenalrum, hvor du har direkte udgang til store overdækkede arealer og hyggelige lækroge – året rundt. Sammen med vinduerne i facaden får du kig til alle verdenshjørner.

Musholm fås fra 71 m² til 178 m². Nøglefærdig pris fra 1.402.700 kroner.

Vælg husstørrelse og indretning

Alle typer fås i retvendt og spejlvendt.

Detaljer & fordele
Ved Musholm

Musholm fås i seks standardmodeller med to til seks værelser – naturligvis med mulighed for at sætte dit personlige præg. Uanset, hvilken størrelse du vælger, får du altid en stor og populær alkove, der er blevet en signatur for serien. Alkoven giver masser af funktioner – fra praktisk opbevaring til ekstra sovepladser. I de tre største modeller får du et integreret udhus, som du med fordel kan låse af til dine personlige ejendele, hvis du ønsker at leje huset ud i perioder. I den største model vil børnene elske at hygge sig sammen i et skønt aktivitetsrum med plads til både at lege og være kreative.

Se alle Fritidshuse

Musholm FRI - detaljer
Musholm FRI soveværelse
Musholm FRI køkken/alrum
Musholm FRI udebruser

Et klimavenligt sommerhus

Jo bedre arkitekturen er, jo bedre fungerer den for os – også i længere tid. Det er en væsentlig faktor i forhold til bæredygtighed.

Udover en tidløs arkitektur, lang holdbarhed og optimeret planløsning får du en række grønne argumenter for at vælge et fritidshus fra EBK HUSE:

  • Klimavenlig luft-til-luft varmepumpe
  • 30 procent bedre isolering end lovkravet
  • 3-lags energiruder med varmkant
  • Indeklimamærket
  • FSC og PEFC certificeret træ fra yderste til inderst

Se alle vores designlinjer