Prisgaranti PLUS

Prisgaranti PLUS

Du skal ikke bekymre dig om prisstigninger eller prisfald, når du bygger sommerhus hos EBK HUSE. Derfor tilbyder vi en udvidet prisgaranti, som vi kalder Prisgaranti PLUS. Det er din sikkerhed for, at du altid køber sommerhus til den helt rigtige pris, uanset hvordan markedet reagerer. Det er også din garanti for, at du ikke får uventede overraskelser.

Prisgaranti PLUS

Værd at vide:

1: Prisgaranti PLUS

Vi er grundige i vores rådgivning omkring økonomi. Derfor informerer vi også om de omkostninger, der ikke direkte har noget med huset at gøre – herunder miljørigtig nedrivning, bortskaffelse af et gammelt hus, undersøgelse af jordbundsforhold og så videre. Det giver tryghed og transparens. Hvis vi sætter vores priser ned efter, at du har skrevet under, regulerer vi også din kontrakt (standardprojekt fratrukket kampagner og rabatter). Det gælder hele 6 måneder frem, fra du har indgået kontrakt med os.

2: Fast pris på ekstrafundering

Vi giver altid en fast pris på ekstrafundering, bortkørsel af jord med videre. Det betyder, at du ikke får uventede omkostninger til dit byggeprojekt.

3: Betal først, når du flytter ind

Du betaler kun 2,5% af kontraktsummen, når du skriver under på kontrakten. Dog altid minimum 50.000 kroner. Resten af beløbet falder først på afleveringsdagen. Hvis kontraktsummen overstiger 2.000.000 kroner, eller du har valgt vores arkitektpakke Fri Arkitektur, aftaler vi en rateplan.

Prisgaranti PLUS
Prisgaranti PLUS

Erfaring betyder noget

Det skal føles trygt at bygge sommerhus. Vi har bygget fritidshuse siden 1976. Det gør, at vi ikke kun er stærke i at bygge huse, der lever op til dine forventninger til pris, funktionalitet, design og kvalitet. Vi tager os også af hele processen og sørger for kontakten til myndigheder og håndværkere. Det eneste du skal er at glæde dig til at nyde sommerhuslivet.

Book møde hos dig eller os

Mød vores erfarne rådgivere og eksperter i fritidshuse – lige når det passer dig. Du får svar på alle spørgsmål og et personligt tilbud.