Strandlyst - romantisk og elegant

Klassisk sommerhus i moderne udgave - med et strejf af nostalgi

Strandlyst stue

Strandlyst er noget ganske særligt. Det romantiske design emmer af idyl og sender tankerne til charmerende badehoteller og de første klassiske sommerhuse.

De sprossede, sjælfulde og tidløse vinduer er en smuk signatur. Sammen med de sorte trævægge og det afvalmede tag får du både et charmerende og eksklusivt sommerhus.

Strandlyst fås fra 73 m² til 128 m². Nøglefærdig pris fra 1.685.100 kroner

Vælg husstørrelse og indretning

Alle typer fås i retvendt og spejlvendt.

Detaljer & fordele
Ved Strandlyst

Strandlyst fås i fire modeller med tre eller fire værelser som standard. Den store gennemlyste stue er uden tvivl husets kerne med sin hyggelige alkove og gode mulighed for møblering i grupper. Herfra er der direkte udgang til et stort overdækket areal gennem en dobbeltdør, der giver sammenhæng med naturen udenfor. Det store tagudhæng og den tilbagetrukne facade giver en oplevelse af veranda og forlænger timerne udenfor. Et sommerhus med plads til generationer og livets små og store øjeblikke.

Se alle Fritidshuse

Strandlyst badeværelse
Strandlyst
Strandlyst køkken/alrum

Et klimavenligt sommerhus

Jo bedre arkitekturen er, jo bedre fungerer den for os – også i længere tid. Det er en væsentlig faktor i forhold til bæredygtighed.

Udover en tidløs arkitektur, lang holdbarhed og optimeret planløsning får du en række grønne argumenter for at vælge et fritidshus fra EBK HUSE:

  • Klimavenlig luft-til-luft varmepumpe
  • 30 procent bedre isolering end lovkravet
  • 3-lags energiruder med varmkant
  • Indeklimamærket
  • FSC og PEFC certificeret træ fra yderste til inderst

Se alle vores designlinjer