Indeklimamærket logo
Sommerhus Kompakt fra 975.000 kroner

Kompakt - et budgetvenligt sommerhuskoncept

Byg nyt, energivenligt og holdbart fritidshus til en billig pris fra kun 975.000 kroner nøglefærdigt - og nyd det dejlige og frie sommerhusliv helt uden bekymringer

Kompakt er vores budgetvenlige designlinje. Her har vores arkitekt optimeret planløsningen, så du får masser af veldisponerede rum – uden unødvendig spildplads. Vælg fra 53m2 til 72m2

Med Kompakt får du et sommerhuskoncept, der gør det nemt at bygge et nyt sommerhus – til en rigtig god pris. 

Nøglefærdig pris fra kun 975.000 kroner. 

Samme kvalitet som altid

Når du vælger Kompakt, får du stadig et arkitekttegnet sommerhus med materialer fra vores håndplukkede leverandører. Du kan også vælge mellem et bredt udvalg af farver og overflader, som matcher din stil. Endelig er det muligt at tilkøbe ekstraudstyr som terrasser, brændeovn og ovenlysvindue og meget mere. 

Hurtigere byggetid
FAST TRACK TIL SOMMERHUSLIVET

Når du køber et Kompakt, får du plads på vores Fast Track i produktionen. Det betyder, at du kan forvente at få dit sommerhus hurtigere end vores øvrige designlinjer. 

Byg nyt sommerhus i 4 enkle trin

Det behøver ikke at være bøvlet at bygge nyt

Vælg størrelse

Trin 1
Trin 1
Trin 2

Vælg arkitektur

Vælg arkitektur

Vælg materialer

Trin 3
Trin 3
Vælg materialer
Trin 4

Vælg ekstraudstyr

1: Vælg størrelse
Hvad skal danne rammen om dit sommerhus?

Kompakt fås i fire størrelser. Uanset, hvilken størrelse du vælger, får du minimum to værelser, et badeværelse og et dejlig stort og funktionelt køkkenalrum med loft til kip og masser af lys fra de store vinduer ud mod terrassen. 

I de to største modeller får du en hyggelig alkove i køkkenalrummet. Den er genial til opbevaring, hygge og overnattende gæster. I den største model får du også et praktisk bryggers, der gør det let og bekvemt at opholde sig i huset året rundt. Her kan du opbevare fiskegrejet, vaske strandhåndklæderne og sætte de mudrede støvler efter en dejlig tur i skoven.

Alle størrelser fås retvendt og spejlvendt

2: Vælg design

vælg mellem to arkitekturer til samme lave pris

Kompakt #Klassik

– med store vinduer i sort eller hvid

Kompakt #Nostalgi

– med sprossede vinduer i sort eller hvid

3: Vælg materialer
Hvilken stemning skal der være i dit sommerhus?

Nogle foretrækker  lyse farver og flader, når de skal finde ro. Andre slapper bedst af, når de er omgivet af farver. Vores indretningsrådgiver har sammensat tre stilarter, som hver giver sit bud på, hvordan du kan sætte farver og overflader sammen i køkken, garderobe og bad. Vi kalder dem Havskum, Engen og Skovbunden. 

4: Vælg ekstraudstyr
hvor meget komfort ønsker du i dit sommerhus?

Skru op for hyggen med en brændeovn, forkæl dig selv med en udebruser og en ekstra stor terrasse til udekøkkenet eller sig godmorgen til solens stråler med et ovenlys i køkkenet. 

Stue i Kompakt Nostalgi

Vores kunders historier

Et klimavenligt sommerhus

Jo bedre arkitekturen er, jo bedre fungerer den for os – også i længere tid. Det er en væsentlig faktor i forhold til bæredygtighed.

Udover en tidløs arkitektur, lang holdbarhed og optimeret planløsning får du en række grønne argumenter for at vælge et fritidshus fra EBK HUSE:

  • Klimavenlig luft-til-luft varmepumpe
  • 30 procent bedre isolering end lovkravet
  • 3-lags energiruder med varmkant
  • Indeklimamærket
  • FSC og PEFC certificeret træ fra yderst til inderst

Vil du høre mere om Kompakt?

Ring til os på tlf.: 58 56 04 00

Se alle vores designlinjer