Kom trygt fra start med et Gratis Grundtjek - og spar 30.000 kroner

Overvejer du at bygge nyt sommerhus? Benyt dig af vores mange års erfaring og få svar på grundens udfordringer, omkostninger og potentiale – også selvom du ikke ejer grunden endnu. 

Passer din grund til dine drømme?

Drømmer du om at udskifte dit gamle sommerhus, men usikker på hvordan du bedst griber processen an? Har du købt en sommerhusgrund, men i tvivl om hvilken hustype der passer til grunden? Har du forelsket dig i en grund, men usikker på, hvordan du kommer videre derfra? Så er et grundtjek relevant for dig.

Uanset, hvor du er i processen, anbefaler vi, at du booker et grundtjek med en af vores erfarne rådgivere – det koster dig ikke noget. 

Faktisk kvitterer vi med en rabat på 30.000 kroner på dit sommerhus, hvis du vælger at købe et sommerhus hos os bagefter. Rabatten gæder ikke vores budgetlinje Kompakt, men du får naturligvis stadig et gratis grundtjek.

Spar 30.000 kroner på dit nye sommerhus

Når du bestiller et Gratis Grundtjek hos os, får du en værdikupon på 30.000 kroner til lækre tilvalg i dit nye sommerhus.

Det er med andre ord din smutvej til at gøre sommerhusdrømmen billigere og få råd til opgraderinger som ovenlys, udendørsbruser, brændeovn og så videre.

Rabatten kan ikke kombineres med yderligere tilbud og rabatter. Værdikuponen skal indløses senest 90 dage fra dit grundtjek.

Hvorfor er det fornuftigt at bestille et grundtjek?

Flertallet af vores kunder starter med at bestille et grundtjek. Det giver også god mening. Grundens størrelse, form og beliggenhed påvirker nemlig, hvad der er det mest optimale sommerhus for dig.

Med et grundtjek får du ikke kun svar på den bedste placering af dit nye sommerhus i forhold til verdenshjørner, naboer, skel og udsigt, men også en konkret vurdering af et færdigt projekt, så du kender alle omkostningerne i forbindelse med et byggeri.

Alt det får du for 0,-

Sådan foregår et Gratis Grundtjek

“Hun havde bare styr på det”

Grunden lå i en skov, så vi havde ingen fornemmelse af, hvor det ville være bedst at placere huset. Men det havde Jane Schødts. Hun vidste lige, hvor huset skulle ligge, og hvordan det skulle vende - og det ligger bare helt perfekt i dag.

Familien Lundvig
Musholm FRI, Bornholm

Afspil video

Vi tilbyder Gratis Grundtjek i hele landet