Indeklimamærket logo

ARKITEKTTEGNET SOMMERHUS

Byg unikt sommerhus med Arkitektpakken Fri Arkitektur

Design dit sommerhus med en af vores arkitekter og få tegnet et unikt fritidshus til fast pris. Med snart 50 års erfaring med at bygge sommerhuse ved vi, hvad der holder i forhold til både design, byggesystemer og konstruktioner. Det reducerer tid og omkostninger og giver dig optimal tryghed. Køb vores Arkitektpakke for kun 40.000 kroner.

Næsten hver 10. sommerhus hos EBK HUSE bliver specialdesignet af vores arkitekter. Det er også løsningen for dig, der værdsætter dansk design, og som elsker flotte, arkitektoniske detaljer, linjer og flader. Dig, der ikke kan finde det helt rigtige sommerhus blandt vores typehuse. Dig, der har behov for at få tegnet en særlig løsning til en særlig grund. Eller dig, der bare gerne vil have et personligt og eksklusivt sommerhus, der ikke er som de andres. Med et arkitekttegnet sommerhus fra EBK HUSE får du et smukt og tidløst sommerhus i træ, der er forankret i den danske designtradition.

Arkitekttegnet sommerhus med dokumenteret erfaring

Vi har bygget sommerhuse siden 1976. Det giver en helt speciel forståelse for konsekvenserne af valg i forhold til design, form og konstruktion. God arkitektur handler nemlig om mere end en god grundplan og plantegning. God arkitektur skal også give den rigtige følelse og ro i sjælen hos dig, når du træder ind ad døren i dit nye sommerhus. De elementer værner vores arkitekter om – og derfor er personlighed og æstetik lige så vigtigt for os, som arkitektur, kvalitet og anvendelighed.

Hvad er fordelene ved at vælge en arkitekt fra EBK HUSE?

 • Du får en arkitekt, der er specialist i sommerhuse
 • Du sparer penge sammenlignet med et arkitektfirma
 • Du får et specialtegnet hus til en fast pris
 • Du får en solid byggepartner med højeste kreditværdighed
 • Du får gennemtestede konstruktioner, byggematerialer og detailløsninger
 • Du kan se vores kvalitet i udstillingshusene
 • Du får os til at tage dialogen med håndværkerne
 • Du får en fast leveringsdato

Hvad er forskellen på et type sommerhus og et arkitekttegnet sommerhus?

Alle vores sommerhuse er tegnet af en arkitekt. Forskellen på vores typehuse og vores sommerhuse i Arkitektpakken er derfor valgfriheden. Med Arkitektpakken får du adgang til fuld fleksibilitet i valg af arkitektur, design og materialer. Du bestemmer, om sommerhuset skal være en kontrast til hverdagslivet eller en forlængelse af det – måske med aktivitetsrum til børnebørnene eller et anneks til hjemmekontoret, keramikstudiet eller yogatimen? Du bestemmer, om der skal være udendørsbad eller måske en ekstra stor overdækket terrasse til at nyde udelivet i ekstra stor skala? Du bestemmer, om stilen skal være moderne og minimalistisk eller måske klassisk og romantisk.

Vi tager altid udgangspunkt i vores standardmodeller. Derefter tegner vi et sommerhus specielt til dig.

Hvad sikrer en arkitekt fra EBK HUSE?

Med lige dele viden, erfaring og engagement sikrer vores arkitekter altid:

 • Sammenhæng mellem ude og inde
 • Optimal udnyttelse af kvadratmeter
 • Funktionelle rum
 • Loft til kip
 • Høj andel af dagslys
 • Lavt energiforbrug
 • Bygbare løsninger
 • Alt sker naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker.

Sådan foregår det

1. Book gratis rådgivningsmøde

Bestil et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde – vi kan mødes hos os, på din grund eller hjemme hos dig. Oplys, at du påtænker at købe vores arkitektpakke Fri Arkitektur (Pris 40.000 kroner)

2. Opstartsmøde med byggerådgiver og arkitekt

Et arkitekttegnet sommerhus handler altid om dig. Vi starter med et blankt stykke papir, hvor vi tager udgangspunkt i dine tanker, behov og drømme. Måske har du allerede selv tegnet nogle skitser i hånden? Måske er du inspireret af en bestemt hustype? Måske er det tiden til, at dit gamle sommerhus skal erstattes af energivenligt hus? Vores erfarne arkitekter lytter, vejleder og rådgiver dig, så du får den skræddersyede løsning og den stilart og arkitektur, du ønsker.

3. Besigtigelse af byggegrund

Et vigtigt trin, hvor vi undersøger den optimale placering af det nye sommerhus på grunden, men også lokalplaner, servitutter og meget mere.

4. Opfølgende møde

Andet møde med byggerådgiver og arkitekt. Vi har omsat dine designønsker og krav til en digital 3D model. Du oplever dit nye sommerhus ude og inde og får en fornemmelse af huset. Det giver overblik og tryghed. Alle vores arkitekttegnede sommerhuse er baseret på erfaringer fra vores typehuse. Det gør, at du også har mulighed for at se vores håndværk, kvalitet og sans for arkitektur i virkeligheden ude i vores udstillingshuse. Du er også altid kun et klik væk fra en virtuel rundtur i udstillingshusene.

5. Tilbud på det færdige projekt

Fordelen ved at vælge EBK HUSE er, at du får et komplet overblik over din økonomi. Vi bygger mere end 200 sommerhuse om året og har derfor erfaringen til at kunne give dig en pris, du kan stole på. Hos os får du ikke et overslag, men en fast pris.

Forvent, at vi også rådgiver dig om de omkostninger, der ikke er direkte forbundet med huset – det kan være nedrivning af et gammelt sommerhus samt undersøgelse af jordbundsforhold. Alt blive samlet i et detaljeret tilbud.

6. Designmøde med indretningsrådgiver

Vores sommerhuse har køkken, bad og garderobeskabe med inventar fra HTH og hvidevarer fra Siemens som standard. Du møder vores indretningsarkitekt i vores showroom, hvor I får alle detaljer på plads – fra valg af gulve, fliser og vinduer til bordplader, armaturer og greb. Det giver ro og overblik med en kyndig rådgiver omkring alle elementer. Foretrækker du selv at stå for dele af denne opgave, er det naturligvis også muligt.

7. Vi bygger dit hus

Et arkitekttegnet sommerhus hus fra EBK HUSE sikrer en bekymringsfri byggeproces. Vi står for det hele, så du kan fokusere på noget andet. Du får tildelt din personlige byggeleder, der koordinerer alt. Vi sørger for fundament, el, vvs, flisearbejde, malearbejde og opsætning af inventar og hvidevarer. Huset er dermed færdiggjort både udvendigt og indvendigt – din tryghedsgaranti for et nyt sommerhus uden fejl eller mangler.

8. Du får dit sommerhus til den aftalte tid

Tryghed er afgørende, når du skal bygge et nyt sommerhus. Vi prioriterer en snorlige byggeproces, hvor du løbende bliver opdateret om etaperne i byggeriet.

Værd at vide, når du vælger et arkitekttegnet sommerhus

Det er ikke nødvendigvis meget dyrere at vælge et arkitekttegnet sommerhus end et typehus, da vi har egen fabrik, hvor vi producerer alle vores sommerhuse. Det sikrer kvalitet og optimerer materialeforbruget. Ved at samle alle opgaver hos os, sparer du også tid. Den kan du i stedet bruge på dig selv eller sammen med dine venner og din familie.

Værd at vide, når du vælger et arkitekttegnet sommerhus

1. DU FÅR ET UNIKT FRITIDSHUS

Arkitekten tegner dine personlige ønsker og behov.

2. DU FÅR STOR INDFLYDELSE PÅ RESULTATET

Arkitekten og dig indgår i et tæt, sjovt og kreativt samarbejde. Forvent løsninger, du ikke selv var kommet på.

3. DU FÅR ET HUS MED FOKUS PÅ KVALITET

Arkitekten guider dig i valg af kvadratmeter og materialer, så det passer til grunden, budgettet og dig.

4. DU FÅR ET STILSIKKERT HUS

Arkitekten tager afsæt i vores gennemprøvede byggesystemer og sørger for at stilen er gennemført i både æstetik og funktion.

5. DU FÅR ET LOVLIGT HUS

Arkitekten har overblik over lov og byggeteknik, så du ikke behøver at have det.

Har du allerede et skitseprojekt?

Har du allerede fået udarbejdet et skitseprojekt på dit drømmehus? Kontakt os og få en pris på arkitektens tegninger