Fritidshus ONV ark - unikt og arkitekttegnet

Et nyskabende sommerhus, der favner lyset med sin smalle krop og fleksible moduler

ONV ark er et moderne og multifunktionelt sommerhus med et nordisk formsprog og stærkt rodfæste i naturen. Frihed og fleksibilitet er kernen i ONV ark. Hustypen er derfor også attraktiv, uanset om I er to eller den helt store flok af venner og familie. I skal blot afgøre, hvor mange længer I ønsker.

ONV ark er tegnet af den prisvindende arkitekt MAA Søren Rasmussen. Han sætter også den sidste streg på jeres hus, når I har valgt arkitektur, indretning og materialer.

ONV ark fås fra 91 m² til 177 m². Nøglefærdig pris fra 2.593.300 kroner

ONV ark - plads til liv

Husets smalle bygningskrop skaber masser af lys og en enestående nærhed til naturen. Det gør samtidig huset let at placere på de fleste grunde.

Vælg mellem 2 tagformer

Vælg tag med knæk, eller tag uden knæk

Tag med knæk

Set indefra

Tag med knæk

Set udefra

Tag uden knæk

Set udefra

Tag uden knæk

Set indefra​

Vælg husstørrelse og indretning

Alle typer fås i retvendt og spejlvendt.

2 længer

Vælg mellem vinkel eller parallel

1 fællesmodul og 1 boligmodul på i alt 91 m2

Vinkel

Parallel

Detaljer & fordele
Ved ONV ark

Arkitekturen dyrker arketypen for den firlængede gård med et hovedhus og en gårdhave som fælles zoner. Men det er helt op til jer at afgøre, om jeres sommerhus skal have to, tre eller fire længer. Hvis I ønsker to længer, kan I desuden bestemme, om længerne skal placeres parallelt eller som en vinkel.

Hver længe kan være et fællesmodul eller boligmodul. De fås i tre standardmoduler hver med forskellige indretningsmuligheder – også i forhold til antallet af værelser. Alle har dog eget badeværelse med dør til det fri. Har I brug for flere rum eller sengepladser, er det muligt at tilføje en hems over badeværelset eller inde i stuen. I kan også vælge at få et ekstra værelse der – og måske bruge det som kontor eller krearum? Endelig kan I tilkøbe et bryggersmodul for optimal komfort året rundt.

I bestemmer, om taget skal være med eller uden knæk – begge løsninger har loft til kip. Knækket giver en unik form, der skaber et flot samspil med den stejle taghældning. Uden knæk giver et klassisk, harmonisk og tidløst udtryk.

Husets smalle bygningskrop på 4,1 m skaber lyse og behagelige rum. De store skydedøre til det fri i hovedhuset understreger letheden på fineste vis, og gør det nemt at træde udenfor med morgenkaffen eller salaterne til middagsbordet.

ONV ark soveværelse
ONV ark køkken/alrum
Arkitekt Søren Rasmussen

Prisvindende arkitekt MAA Søren Rasmussen tegner dit hus

ONV ark er udviklet i samarbejde med arkitekt MAA Søren Rasmussen. Han er indehaver af ONV arkitekter, der er kendt for at udvikle bæredygtig og nyskabende arkitektur. Tegnestuen har bl.a. vundet den prestigefyldte Dansish Wood Award og Danish Design Award. Arkitektens fornemmelse for det nordiske design og minimalistiske formsprog træder virkelig i karakter i ONV ark.

 

Når du køber et ONV ark, er det Søren Rasmussen, der sætter den sidste streg på tegningen. Du får også en rådgivnings-session med vores husarkitekt – dette er normalt forbeholdt vores kunder, der køber Arkitektpakken.

Et klimavenligt sommerhus

Jo bedre arkitekturen er, jo bedre fungerer den for os – også i længere tid. Det er en væsentlig faktor i forhold til bæredygtighed.

Udover en tidløs arkitektur, lang holdbarhed og optimeret planløsning får du en række grønne argumenter for at vælge et fritidshus fra EBK HUSE:

  • Klimavenlig luft-til-luft varmepumpe
  • 30 procent bedre isolering end lovkravet
  • 3-lags energiruder med varmkant
  • Indeklimamærket
  • FSC og PEFC certificeret træ fra yderste til inderst

Se alle vores designlinjer