Hvilken byggeform passer til dig?

Et nøglefærdigt sommerhus taler til fornuften og er samtidig ren forkælelse. Du skal blot vælge, hvilken hustype du bedst kan lide og være klar til at flytte ind med sommerhus-dynen til den aftalte tid. Drømmer du derimod om at bygge et sommerhus selv – uden at stå alene med ansvaret? Så er byggeformen Medbyg løsningen for dig. Bliv klogere på fordele og forskelle ved de forskellige byggeformer her.

Nøglefærdig

HVIS DU ER TIL TRYGHED OG KOMFORT

Ønsker du, at erfarne håndværkere bygger dit sommerhus og afleverer huset til den aftalte tid uden fejl og mangler? Så er byggeformen Nøglefærdig det rigtige valg for dig. Alt er færdigt og indflytningsklart – selv garderobeskabene skal du ikke bekymre dig om at samle.

Nøglefærdig   Nøglefærdig   Nøglefærdig  

5 fordele ved byggeformen Nøglefærdig

De fleste vælger et nøglefærdigt sommerhus

Flertallet af vores kunder vælger en af vores nøglefærdige sommerhustyper. Det skyldes, at de ikke ønsker at stå med det fulde ansvar som byggeleder. De kan i stedet læne sig trygt tilbage og stole på vores gennemtestede byggeproces. Vi står for alt – fra ansøgningen om byggetilladelse, jordbundsundersøgelse og tjek af servitutter til nedrivning af det gamle hus. Vi koordinerer alt omkring byggeriet, så du ikke behøver at gøre det. Andre vælger også et nøglefærdigt hus, fordi de foretrækker at kunne opleve arkitektur, materialer og indretning i et udstillingshus først og dermed undgå fejlkøb.

Du får et byggebudget,
du kan stole på

En af fordelene ved at vælge et nøglefærdigt sommerhus er, at du får et fuldt overblik over din økonomi. Hos os får du altid en fast og samlet pris på hele byggeprojektet. Du kan forvente, at vi også rådgiver dig om de omkostninger, der ikke direkte har noget med huset at gøre. Det kan være undersøgelser af jordbundsforholdene, skrånende grund eller miljørigtig nedrivning af et gammelt sommerhus. Til sidst opsummerer vi det hele i et detaljeret tilbud. Vores erfaring gør, at vi kan rådgive dig om alt det, du skal være opmærksom på i et byggeprojekt.

Glæd dig til en byggeproces uden bekymringer

Med byggeformen Nøglefærdig er sommerhuset lige til at flytte ind i. Vi sørger for fundament, el, vvs, flisearbejde, malearbejde og alt inventar. Huset er dermed færdiggjort både udvendigt og indvendigt ned til mindste detalje, og vores erfarne håndværkere sørger for alt i hele byggeprocessen – det er din tryghedsgaranti for et nyt sommerhus uden fejl eller mangler, og et sommerhus afleveret til den aftalte tid. Du skal blot vælge designet.

Medbyg

HVIS DU ER GØR-DET-SELV TYPEN

Ønsker du at holde budgettet nede? Så er Medbyg for dig. Vi sørger for fundamentet og afleverer huset færdigt udvendig på nær montage af underbeklædning i udhænget og malerarbejde. Du står for el, VVS, flisearbejde, malearbejde og al inventar

Medbyg   Medbyg   Medbyg   Medbyg   Medbyg  

5 fordele ved byggeformen Medbyg

Byg sommerhus med hjælp fra professionelle

Drømmer du om at bygge dit eget sommerhus, men er usikker på at gøre det hele alene? Så er du i trygge hænder hos os. Vores erfarne team sørger for fundamentet og bygger huset færdigt udvendig på nær montage af underbeklædning i udhænget og malerarbejde. Du står for el, vvs, flisearbejde, malearbejde og al inventar, men får friheden og fleksibiliteten til at bygge i det tempo, der passer dig. Du får en byggevejledning og grundig instruktion. Det sikrer, at du får et sommerhus i høj kvalitet til en lavere pris.