EGEN FABRIK

Fritidshuse direkte fra egen fabrik

Hvert eneste fritidshus fra EBK HUSE bliver håndteret af medarbejdere med høj anciennitet og faglig stolthed på vores egen fabrik i Slagelse. Det giver det bedste resultat til dig.

Dansk produktion

Når du køber et fritidshus hos EBK HUSE, får du et dansk produkt til fingerspidserne. Dit hus er designet i Danmark, produceret i Danmark og bygget af danske håndværkere. Egen fabrik giver fuld kontrol og høj leveringssikkerhed.

Vi har minimalt spild af træ

Vores specialuddannede håndværkere på fabrikken håndterer vores CAD/CAM saveanlæg med ypperste præcision. Det sikrer minimalt spild af træ. Vores overskudstræ og træaffald formidler vi videre til genanvendelse. Det giver en energieffektiv produktion. Vi optimerer hele tiden vores konstruktioner og arbejdsgange gennem et tæt samarbejde mellem tegnestue, produktion og ledelse.

Vi pakker dit hus med omhu

Vi pakker omhyggeligt dit hus på fabrikken og anvender udelukkende regenereret plast til at beskytte materialerne. Vi optimerer hele tiden processen, så vi kan minimere transporten til byggepladsen og sikre, at det er nemt at læsse materialerne af, og at elementerne ligger i den rigtige rækkefølge, når huset skal monteres. Vi har brugt den samme vognmand i mere end 40 år, så han ved, hvad der er bedst.

Vi lukker dit hus på få dage

Vores unikke byggesystem og mange års erfaring betyder, at vi kan bygge effektivt, sikkert og rutineret ude på byggepladsen. Faktisk lukker vi dit hus på blot tre-fem dage. Det giver et sundt og tørt hus – og ro i maven hos dig.