Indeklimamærket logo

Fritidshus Hirseholm - elegant og rummeligt

Luft, lys og lethed er essensen. Favner flere generationer - året rundt

Hirseholm - køkken

Hirseholm er til det store familiemenneske, hvor du altid har god plads til at byde en ekstra gæst velkommen. Lys, luft og rummelighed er derfor også husets signatur.

Det slanke udhæng og de enkle vinduespartier giver huset et let udtryk. Sammen med den smukke, vandrette træbeklædning får du et moderne og funktionelt hus i skandinavisk stil.

Hirseholm fås fra 85 m² til 131 m². Nøglefærdig pris fra 2.082.800 kroner.

Vælg husstørrelse og indretning

Alle typer fås i retvendt og spejlvendt.

Detaljer & fordele
Ved Hirseholm

Hirseholm fås i fem standardmodeller med tre til fire værelser. Det store køkkenalrum med alkove og hems er den perfekte base til samvær, hygge og ro – med rum til at være hver for sig. Huset er opdelt i to afdelinger, der gør det velegnet til flere generationer. De mindste vil elske at erobre hemsen i deres afdeling. De voksne vil sikkert nyde at starte og slutte dagen i stilhed. Med de store panoramavinduer får du en evig kilde til fornyet energi – og minimerer behovet for lyskilder. Ude venter en stor, delvis overdækket træterrasse, der gør de udendørs oplevelser til en naturlig del af livet i Hirseholm – et helle for hele familien.

Se alle Fritidshuse

Hirseholm - detaljer
Hirseholm - terrasse
Hirseholm - terrasse, detaljer
Hirseholm - klimavenligt sommerhus

Et klimavenligt sommerhus

Jo bedre arkitekturen er, jo bedre fungerer den for os – også i længere tid. Det er en væsentlig faktor i forhold til bæredygtighed.

Udover en tidløs arkitektur, lang holdbarhed og optimeret planløsning får du en række grønne argumenter for at vælge et fritidshus fra EBK HUSE:

  • Klimavenlig luft-til-luft varmepumpe
  • 30 procent bedre isolering end lovkravet
  • 3-lags energiruder med varmkant
  • Indeklimamærket
  • FSC og PEFC certificeret træ fra yderste til inderst

Se alle vores designlinjer