Indeklimamærket logo

Fritidshus Kysthuset - markant og enkelt

Rendyrket, stilfuld og moderne arkitektur - i al sin smukke enkelhed

Rene linjer kan noget særligt. Den enkle og markante arkitektur i Kysthuset giver ro, og gør det naturligt at komme tættere på det simple liv.

Det tidløse længehus åbner sig op mod lyset og naturen med sin store glasfacade og glaspartiet i gavlen. De facadebeklædte søjler markerer husets hjørner og de overdækkede terrasser langs begge facader.

Kysthuset fås fra 79 m² til 108 m². Nøglefærdig pris fra 1.575.800 kroner.

Sommerkampagne på Kysthuset

Lige nu får du træterrasse til værdi af 50.000 kroner med i prisen, hvis du køber Kysthuset senest 30. september 2024

Vælg husstørrelse og indretning

Alle typer fås i retvendt og spejlvendt.

kyshuset fritidshus

Detaljer & fordele
Ved Kysthuset

Kysthuset fås i syv standardmodeller med tre til fire værelser – som du naturligvis kan tilpasse dine ønsker. Den overdækkede indgang leder ind til en entré med praktiske skabe eller bryggers, så hele familien har plads til gummistøvler og vandresko. Husets samlingspunkt er det store, åbne køkkenalrumrum med masser af plads, lys og luft og lækre skydedøre til det fri. I de største modeller er der hele to overdækkede terrasser og overdækket udebruser. Soveværelse, badeværelse og værelser er placeret adskilt fra hinanden for at skabe rum til privatliv. Værelserne er holdt i rene linjer – præcis som huset. Et dejligt sommerhus i et ærligt og stringent design med naturen som inspirationskilde.

kyshuset - arkitektegnet sommerhus
Kysthuset klimavenligt sommerhus

Et klimavenligt sommerhus

Jo bedre arkitekturen er, jo bedre fungerer den for os – også i længere tid. Det er en væsentlig faktor i forhold til bæredygtighed.

Udover en tidløs arkitektur, lang holdbarhed og optimeret planløsning får du en række grønne argumenter for at vælge et fritidshus fra EBK HUSE:

  • Klimavenlig luft-til-luft varmepumpe
  • 30 procent bedre isolering end lovkravet
  • 3-lags energiruder med varmkant
  • Indeklimamærket
  • FSC og PEFC certificeret træ fra yderste til inderst

Se alle vores designlinjer