Indeklimamærket logo

Fritidshus ONV living - eksklusivt og unikt

Arkitekturen, der udfordrer og tilføjer nye dimensioner til det traditionelle sommerhus

ONV living køkken

ONV living er et moderne fritidshus i et usædvanligt formfuldendt dansk design. Huset har en levende, dragende og enkel arkitektur med fokus på åbenhed, funktionalitet og spændende lysindfald.

Huset er bygget over et kors af luft og lys, som går gennem huset. Det gør det til et dejligt sted at være – sommer som vinter. En attraktiv detalje er adgangen til det fri fra alle rum.

ONV living fås fra 85 m² til 112 m². Nøglefærdig pris fra 1.971.500 kroner.

Vælg husstørrelse og indretning

Alle typer fås i retvendt og spejlvendt.

Detaljer & fordele
Ved ONV living

ONV living fås i fem standardmodeller med 3 til 5 værelser – med mulighed for at sætte dit helt personlige præg. Luft og åbenhed er essensen i arkitekturen. Hjertet er det store køkkenalrum, som går ud i den overdækkede terrasse, der forlænger sæsonen. Vi har også prioriteret udgang til naturen fra alle værelser. Kombinationen af store vinduer og fravalg af udhæng forstærker det åbne udtryk og giver en ekstra flade af lys – præcis som glasset over de indvendige døre giver masser af lys dagen igennem. De flytbare udvendige skodder skærmer af uden at lukke naturen ude. Glæd dig til et stilfuldt, smukt og særligt sommerhus.

ONV Living badeværelse
ONV living stue
ONV living soveværelse

Tegnet af arkitekt MAA Søren Rasmussen

ONV living er udviklet i samarbejde med arkitekt MAA Søren Rasmussen, der er indehaver af ONV arkitekter. Tegnestuen har bl.a. vundet den prestigefyldte Dansish Wood Award og Danish Design Award.

 

Arkitektens fornemmelse for skandinavisk minimalisme træder virkelig i karakter i ONV living. Det  efterlader de fleste med en følelse af lethed og velvære, når de oplever sommerhuset første gang.

Arkitekt Søren Rasmussen
ONV living stemningsbillede

Et klimavenligt sommerhus

Jo bedre arkitekturen er, jo bedre fungerer den for os – også i længere tid. Det er en væsentlig faktor i forhold til bæredygtighed.

Udover en tidløs arkitektur, lang holdbarhed og optimeret planløsning får du en række grønne argumenter for at vælge et fritidshus fra EBK HUSE:

  • Klimavenlig luft-til-luft varmepumpe
  • 30 procent bedre isolering end lovkravet
  • 3-lags energiruder med varmkant
  • Indeklimamærket
  • FSC og PEFC certificeret træ fra yderste til inderst

Se alle vores designlinjer