# ONV living

Sommerhus med 270 graders udsigt

Sommerhus med 270 graders udsigt
75 meter over havoverfladen har familien Eltoft Nielsen opført et moderne og skulpturelt ONV living med en udsigt, som de fleste sommerhusejere drømmer om. Bare bedre.

Forestil dig et dragende vue til himmel og hav fra toppen af et imponerende højdedrag. Kig til gamle og gavmilde frugttræer i haven. Vilde hyben i skellet. Og fredede enge med græssende højlandskvæg som nabo. Her, for enden af en blind vej i Veddinge Bakker, har ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen opført et sommerhus fra EBK HUSE i serien ONV living – med stor tilfredshed.

”Husets spektakulære placering krævede et spektakulært hus,” fortæller manden, der selv lever af at sælge boligdrømme til kræsne danskere. Egentlig havde familien ikke planer om at bygge et nyt sommerhus. De havde allerede et i forvejen – et ældre og charmerende bjælkehus på nabogrunden, som de var meget glade for. ”Men en dag fik vi muligheden for at købe grunden.

Sommerhus med 270 graders udsigt
ONV living er tegnet arkitekt MAA Søren Rasmussen for EBK HUSE. Huset findes i flere varianter. Ivan Eltoft Nielsen valgte ONV living 152 med et bebygget areal på 130 m2 , to integrerede terrasser – og lidt ekstra

Der stod et lille og forfaldent hus på det, som ejerne havde købt af en ældre dame. Men deres planer om at rive det ned og bygge nyt var gået i stå. Derfor ønskede de en anden løsning – og det blev vores held,” fortæller Ivan Eltoft Nielsen, der har tre børn sammen med sin hustru Marjo.

Moderne arkitektur var et must

Ivan Eltoft Nielsen er en af de ypperste mæglere inden for salg af ejendomme i København og Nordsjælland. Han har derfor også et indgående kendskab til dansk design og arkitektur.

Med EBK HUSE får du en effektiv byggeproces og et arkitekttegnet sommerhus til en rimelig pris

Ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen

”Jeg havde hørt god omtale af ONV og valgte at undersøge denne hustype som det første. Det resulterede i, at jeg ikke undersøgte andre,” smiler han og fortsætter: ”Det var vigtigt at finde et hus, der kunne komplimentere grunden. Den ligger på en skrænt – på toppen af det rå og kuperede istidslandsskab i Veddinge Bakker. Derfor søgte vi en løsning, der både kunne passe ind i naturen, men samtidig også gerne måtte have noget kant. ONV livings ensidige hældning gør, at det matcher den skrånende grund samtidig med at de store panoramavinduer åbner op for lyset og de åbne vidder. Vi har 270 graders udsigt. Det giver et fantastisk udtryk.”

Sommerhus med 270 graders udsigt
”Vi ønskede et stilistisk hus i rene linjer med sorte og hvide flader,” fortæller Ivan Eltoft Nielsen. EBK HUSE tager højde for individuelle behov – her er køkkenet blevet opgraderet med sort eg

BYT-TIL-NYT uden problemer

Ivan Eltoft Nielsen fremhæver, at det har været let og effektivt at bygge med EBK HUSE: 

”Vi valgte en totalløsning, hvor vi fik EBK HUSE til at stå for det hele. De ryddede det gamle hus og tog sig af alt i processen. Fra vi skrev under er alt forløbet præcis som aftalt – og jeg må indrømme, at jeg havde store forventninger,” erkender Ivan Eltoft Nielsen, der har tilføjet en stribe individuelle løsninger sammen med rådgiverne hos EBK HUSE.

Størstedelen af de huse, som der bliver solgt hos EBK HUSE, er netop efter konceptet BYT-TIL-NYT.

”Flertallet af vores huse bliver opført på grunde, hvor der oprindelig stod et andet sommerhus i forvejen. Årsagen er, at flere ønsker at udskifte det gamle med et mere moderne, lyst og indeklimavenligt design,” fortæller marketingdirektør Dorte Keinicke.

Sommerhus med 270 graders udsigt

Køber gulerødder i Nomas spisekammer 

Veddinge Bakker ligger ved Fårevejle i Odsherred, der er et Danmarks mest populære sommerhusområder. Det tog derfor heller ikke mere end et døgn, da familien endelig satte sig for at sælge sit andet sommerhus:

”Der er mange københavnere, der nyder at komme herud og leve det gode liv. Her er et væld af gårdbutikker og vejboder, hvor du kan købe de råvarer, som er eftertragtet af restauranterne i København. Det er herude, at du finder Nomas spisekammer – og her du kan købe gulerødder og asparges lige fra stalddøren,” siger Ivan Eltoft Nielsen.

Tilbage til barndommen

Han er oprindelig barnefødt i Odsherred og nyder at slappe af med familien netop her: ”Der er noget dragende over naturen herude. De UNESCO-bevarede områder er bjergtagende landskaber – og ligger kun en times kørsel fra København. Det er noget helt særligt.”

Hvilke løsninger er I mest glade for?

  1. At vi har fået en børneafdeling og en voksenafdeling. Det giver et godt flow, når vi er mange mennesker i huset. Selvom vi har tre børn, er der rum til, at de alle kan have en legekammerat med.

  2. At vi har fået terrasser, der er virkelig flot integreret i huset. Det er sjældent, at en overdækket terrasse matcher huset. Her er det under samme tag. Det giver et stilrent look.

  3. At vi har fået glas fra gulv til loft i vores integrerede spisestue og opholdsstue. Det giver et fantastisk lys og en maksimal udnyttelse af udsigten

Vil du læse mere om Onv Living?

Du kan finde inspiration, gallerier og læse meget mere om Onv Living her.

Tip en ven

Flere kundehistorier