BYT TIL NYT

Udskift dit gamle sommerhus med et nyt

Det er ofte mere fornuftigt at bygge et nyt og energivenligt sommerhus end at renovere et gammelt, hvor både økonomien, lovgivningen og tålmodigheden kommer på prøve. Vi er specialister i at nedrive gamle sommerhuse og opføre nye og sørger for alt i hele processen – trygt og effektivt.

Tid til en bedre og mere energivenlig løsning

Du kender hver en krog i dit gamle sommerhus – men sikkert også alt for godt de ting, der ikke længere fungerer, og som vokser sig større og større. Måske er huset blevet for slidt? Måske er huset blevet for småt? Måske er det blevet for stort? Måske er huset blevet for dyrt at varme op? Måske passer planløsningen ikke længere til dit behov? Uanset årsagen, vil det være nødvendigt at renovere og opdatere dit sommerhus med tiden. Men ofte giver det mere mening at bytte et gammelt sommerhus til et nyt og mere energivenligt, vedligeholdelsesfrit og komfortabelt sommerhus end at bruge tid, penge og bekymringer på at renovere et gammelt. Det er også usikkert, om huset stiger tilsvarende i værdi, selvom du investerer i den helt store renovering.

Det betaler sig at bygge nyt frem for at renovere

Renovering er en omfattende opgave, der kræver det rette team af fagfolk. Alligevel ender du ofte med selv at stå som projektleder og skal holde snor i alt fra forsikring, byggetilladelser, lokalplaner, servitutter, tidsplaner og meget mere. Det ansvar slipper du for, hvis du vælger at bygge nyt og overlader opgaven til os.

Du kan også gå en tur i dit nye sommerhus inden det er bygget og blive helt sikker på dine valg af arkitektur, stil og materialer – bare kom forbi vores udstillinger.

En af fordelene ved at bygge nyt er også, at du kan placere huset det sted på grunden, hvor det giver mest mening i dag – ikke kun i forhold til udsyn, naboer og sollys, men også i forhold til den hustype, som passer til dig. Måske drømmer du også om en større træterrasse og udnytte uderummet bedre – det har du mulighed for at tage højde for nu.

Vi tager hånd om det hele

Det kan virke uoverskueligt at skulle fjerne et gammelt sommerhus og bygge et nyt. Men flertallet af vores huse bliver opført på en grund, hvor der står et gammelt sommerhus i forvejen. Vi har derfor erfaringen i at udføre opgaven.

Et af de første trin er en miljøscreening af det gamle hus for PCB og andre miljøfarlige stoffer. Herefter bliver der udarbejdet en rapport, der anviser hvordan affaldet bliver bortskaffet miljørigtigt. Næste step er at indhente alle tilladelser, inden vores erfarne håndværkere river huset ned og fjerner affald og ønsket beplantning. Derefter går vi i gang med at klargøre grunden og bygger det nye hus – præcis som du drømmer om.

Alt det får du med som standard hos os

  • 30% bedre isolering end lovkravet
  • 3-lags energiruder med varmkant
  • Klimavenlig luft til luft varmepumpe
  • Indeklimamærket sommerhus
  • FSC og PEFC certificeret træ fra yderst til inderst

En uventet god investering

“Vi havde planlagt at leje ud fra starten – og det var nemt. Vi havde til gengæld ikke planlagt, at vi ville blive så vilde med at være i sommerhuset, som vi er. Men det giver os en helt særlig ro, hver gang vi kommer herop. Det er som om, at kroppen kommer i balance – og den følelse kan du altså godt blive afhængig af. Det giver ikke så megen mening at køre til Toscana eller flyve til Mallorca, når du har det her.”

LOUISE HOLDE-BYGVRAA

STRANDLYST