FRITIDSHUSE

Designet til dig siden 1976

Vores grundlæggende filosofi er, at du skal have præcis det fritidshus, der lever op til dine drømme og dine forventninger til design, funktion og kvalitet.  

Vi har bygget fritidshuse i snart 50 år og har altid fokus på gennemtænkt lysindfald, smukke overflader og lækre detaljer. Træ er det bærende element i alle vores huse. Af respekt for naturen og for dig.

Fritidshus

Vi bygger fritidshuse for alle

Alle drømme er mulige hos os.

Vi har en løsning til dig, uanset om det er prisen eller det unikke design, der vægter højest, når du skal bygge nyt sommerhus. 

Vi tilbyder otte designlinjer med hver sin signatur. Fra klassisk og romantisk arkitektur til moderne og minimalistisk arkitektur.

Hver designlinje kommer i forskellige størrelser, grundplaner, farver og materialer, så du har friheden til at vælge. Vi står naturligvis klar til rådgive dig med vores mange års erfaring. Det sikrer, at du får et arkitekttegnet fritidshus med de rigtige løsninger til dig – til en fornuftig pris.

Find din stil herunder eller lad os guide dig i det perfekte match til dine drømme og dit budget.

Kompakt 62 Nostalgi

Kompakt

Vores budgetvenlige designlinje med gennemtænkt plads til frihed - også i økonomien
Fra 53m2 til 72m2
Fritidshus - Musholm Fri

Musholm

Charmerende klassiker siden 1976 med et væld af hyggekroge - ude og inde
Fra 71m2 til 178m2
Kysthuset fritidshus

Kysthuset

Rendyrket, stilfuld og moderne arkitektur - i al sin smukke enkelhed
Fra 92m2 til 109m2
Fritidshus - Hirseholm

Hirseholm

Luft, lys og lethed er essensen. Fritidshus der favner flere generationer - året rundt
Fra 85m2 til 131m2
Fritidshus - Strandlyst

Strandlyst

Klassisk fritidshus i moderne udgave - med et strejf af nostalgi
Fra 73m2 til 128m2
Fritidshus - Fjordhuset

Fjordhuset

Fleksible moduler skaber uendelige kombinationer i det tidløse fiskerhus
Fra 82m2 til 118m2
Fritidshus - ONV living. dansk designlinje

ONV living

Arkitekturen, der udfordrer og tilføjer nye dimensioner til det traditionelle fritidshus
Fra 85m2 til 109m2
ONV ark Fritidshus

ONV ark

Et nyskabende fritidshus, der favner lyset med sin smalle krop og fleksible moduler
Fra 94m2 til 117m2
Fritidshuse i verdensklasse

FRI ARKITEKTUR

Skal vores arkitekt tegne et sommerhus eksklusivt til dig?

Lad vores tegnestue tegne dit sommerhus og få et unikt fritidshus til fast pris med vores Arkitektpakke til kun 40.000 kroner. Med 50 års erfaring i at bygge sommerhuse ved vi, hvad der holder i forhold til både arkitektur, byggesystemer og konstruktioner. Det reducerer tid og omkostninger og giver dig optimal tryghed.

Hvilken hustype skal du vælge?

Hyggeligt og funktionelt? Stiligt og eksklusivt? Let og elegant? EBK HUSE tilbyder otte designlinjer fra kun 975.000 kroner for et nøglefærdigt sommerhus. Men hvilken stil passer bedst til dig? Bare rolig. Vores erfaring er vores styrke. Vi har specialiseret os i at bygge fritidshuse af træ og guider dig trygt, dedikeret og erfarent.

Hvorfor bygge nyt sommerhus?

Vil du holde helt fri i din fritid? Så er det en både god og økonomisk idé at bygge dit eget sommerhus. For når du bygger nyt, skal du ikke bruge alle dine ferie- og fridage på at vedligeholde og renovere et gammelt sommerhus. Et nyt træhus er samtidig hurtigt at opvarme på en kold efterårsdag. Fritidshusene hos EBK HUSE er alle topisolerede og bygget til flittig brug året rundt. En lige så god grund til at bygge nyt er, at du får det fritidshus, du allerhelst vil have. For du bestemmer selv, præcis hvor det skal ligge, og om der skal være klitter ved fordøren eller udsigt over engene. Husk, vi tilbyder et Gratis Grundtjek sammen med en af vores byggerådgivere, hvor I kan drøfte dine muligheder.

Læs om vores Delesommerhus

Sådan bygger vi dit fritidshus

Vi lukker dit hus på bare fem dage. Det betyder, at dit hus bliver opført uden risiko for fugtproblemer – og uafhængigt af vejret. Når vi producerer dit hus, starter det i ly for regn og vind på vores egen fabrik i Slagelse. Individuelle ønsker bliver nemt tilføjet og både elementer og materialer bliver næsten færdiggjort. Det betyder, at vi hurtigt kan opføre dit hus ude på byggepladsen, og byggeperioden bliver kort.

Træ er vores DNA

Vi benytter udelukkende langsomt voksende grantræer fra Nordsverige til både ydre og indre beklædning. Det kolde klima gør, at træet opnår tætte årringe, og grans lukkede struktur hindrer fugt i at trænge ind. Den langsomme vækst gør desuden, at andelen af luft bliver mindre og træet stærkere. Vi anvender udelukkende leverandører, der deler vores ideologi om at tage ansvar for vores klode. Derfor vælger vi altid træ, der kommer fra bæredygtig skovdrift. Det betyder, at der bliver plantet et nyt træ for hvert træ, der bliver fældet. Når du køber et træhus hos os, bliver du dermed også en ansvarsfuld forbruger – også for de kommende generationer.

Professionel indretningsrådgiver

Alle familier er forskellige – det er behov og ønsker til fritidshus også. Derfor får I mulighed for at sætte jeres helt personlige præg på huset i fællesskab med vores indretningsrådgivere i vores showroom. Vi følger trends inden for farver, materialer og indretning – og deler strømningerne med jer.

Kundecases: Inspirerende og personlige fortællinger

Hvert fritidshus fra EBK HUSE er unikt og bliver skræddersyet til den enkelte familie – men hvordan? Læs de personlige oplevelser og få indblik i deres valg, erfaringer og gode råd til andre.

EBK HUSE har Danmarks største udvalg af fritidshuse med forskellige arkitektur, stilarter og design. Vi hjælper dig gerne med at finde det perfekte match til din stil og dit behov, men nogle gange er det også rart at lade sig inspirere af andre købere. Derfor er de personlige historier lige så vigtige for os at fortælle.