Indeklimamærket logo

Fritidshus Fjordhuset - moderne og stilrent

Fleksible moduler skaber uendelige kombinationer af det tidløse fiskerhus - i moderne udgave

Fjordhuset køkken/alrum

Fjordhuset er en nyfortolkning af det klassiske fiskerhus. Designet til dig, der gerne vil sætte dit personlige præg på indretningen med unikke og fleksible moduler.

En af Fjordhusets styrker er, at arkitekturen falder smukt ind i natur og terræn. Indendørs venter sommerhusatmosfæren med alkove, hems og træ fra gulv til loft.

Fjordhuset fås fra 82 m² til 118 m². Nøglefærdig pris fra 1.797.500 kroner.

Vælg husstørrelse og indretning

Alle typer fås i retvendt og spejlvendt.

Detaljer & fordele
Ved Fjordhuset

Fjordhuset fås  som vinkelhus og længehus. Du kan vælge mellem seks standardmodeller med to til fire værelser i en uendelig række af kombinationer, så det passer til dig og din grund. Kernen er det store, lyse og åbne køkkenalrum, der binder huset sammen. Her får du en hyggelig alkove med plads til praktisk opbevaring, et smukt kig til naturen fra gulv til loft og direkte udgang til terrassen, hvor du kan genoplade kroppen. Værelserne er adskilt fra hinanden, der giver mulighed for at trække sig tilbage. Fjordhuset giver ro og optimal komfort – året rundt.

Fjordhuset badeværelse
Fjordhuset entre
Fjordhuset køkken

Tegnet af arkitekt MAA Karina Søgaard

Fjordhuset er udviklet i samarbejde med Karina Søgaard, der er indehaver af arkitektfirmaet KSARK. Her kombinerer hun mange års erfaring med arkitektonisk nysgerrighed. Den danske arkitekt har fokus på klimavenligt byggeri i sit arbejde med speciale i sommerhuse.

Fjordhuset - eksteriør

Et klimavenligt sommerhus

Jo bedre arkitekturen er, jo bedre fungerer den for os – også i længere tid. Det er en væsentlig faktor i forhold til bæredygtighed.

Udover en tidløs arkitektur, lang holdbarhed og optimeret planløsning får du en række grønne argumenter for at vælge et fritidshus fra EBK HUSE:

  • Klimavenlig luft-til-luft varmepumpe
  • 30 procent bedre isolering end lovkravet
  • 3-lags energiruder med varmkant
  • Indeklimamærket
  • FSC og PEFC certificeret træ fra yderste til inderst

Se alle vores designlinjer