Indeklimamærket logo

Fritidshus Hyllingeriis - markant og enkelt

Rendyrket, stilfuld og moderne arkitektur - i al sin smukke enkelhed

Hyllingeriis stue

Rene linjer kan noget særligt. Den enkle og markante arkitektur i Hyllingeriis giver ro, og gør det naturligt at komme tættere på det simple liv.

Det tidløse længehus åbner sig op mod lyset og naturen med sin store glasfacade og glaspartiet i gavlen. De facadebeklædte søjler markerer husets hjørner og de overdækkede terrasser langs begge facader.

Hyllingeriis fås fra 92 m² til 109 m². Nøglefærdig pris fra 1.804.400 kroner.

Vælg husstørrelse og indretning

Alle typer fås i retvendt og spejlvendt.

Detaljer & fordele
Ved Hyllingeriis

Hyllingeriis fås i tre standardmodeller med tre til fire værelser – som du naturligvis kan tilpasse dine ønsker. Den overdækkede indgang leder ind til en entré med et praktisk bryggers, så det er let at sætte løbeskoene og de nyfangede fisk fra sig. Husets samlingspunkt er det store, åbne rum med køkken og stue med masser af plads, lys og luft. Soveværelse, badeværelse og værelser er placeret adskilt fra hinanden for at skabe rum til privatliv. Værelserne er holdt i rene linjer – præcis som huset. Et dejligt sommerhus i et ærligt og stringent design med naturen som inspirationskilde.

Hyllingeriis udebruser
Hyllingeriis vinduesparti
Hyllingeriis entre
Hyllingeriis klimavenligt sommerhus

Et klimavenligt sommerhus

Jo bedre arkitekturen er, jo bedre fungerer den for os – også i længere tid. Det er en væsentlig faktor i forhold til bæredygtighed.

Udover en tidløs arkitektur, lang holdbarhed og optimeret planløsning får du en række grønne argumenter for at vælge et fritidshus fra EBK HUSE:

  • Klimavenlig luft-til-luft varmepumpe
  • 30 procent bedre isolering end lovkravet
  • 3-lags energiruder med varmkant
  • Indeklimamærket
  • FSC og PEFC certificeret træ fra yderste til inderst

Se alle vores typehuse