efterårskampagne

Spar op til 80.000 kroner på Hirseholm

Hirseholm er elsket af mange – med god grund. Køb designlinjen inden januar og lad os forkæle husets hjerterum med  ovenlysvindue, bordemfang og Quooker.

Hirseholm 145 køkken kampagne
Hirseholm #moderne 3D tegning ved stranden

De rigtige detaljer fuldender helheden

Der er få fritidshuse, der kan matche den lys, luft og rummelighed, der er Hirseholms signatur. Her er veldisponerede rum, gode udgange til det fri og plads til at byde en ekstra gæst velkommen. I Hirseholm er det ganske enkelt lettere at komme tættere på naturen og hinanden – året rundt. 

Hvis du køber et Hirseholm senest den 31. december, opgraderer vi køkkenet med ovenlysvindue fra VELUX,  bordemfang fra Siemens og en Quooker til en værdi af op til 80.000 kroner. Uundværligt for dig, der vægter optimalt indeklima, lavt energiforbrug og sublim komfort. Spørgsmålet er blot, hvilken model der skal danne rammen om det gode liv hos dig?

Quooker kampagne
Induktionskogeplade med emfang fra Siemens

Hvad siger andre om Hirseholm?

“Da vi så Hirseholm i udstillingen i Roskilde, passede det lige til vores smag, og den forestilling vi havde i hovedet. Det hus gav den helt rigtige sommerhusfølelse i maven.”

 

Lærke Hobolt Jensen

Hirseholm emmer af lys og luft

Store vinduespartier og loft til kip inviterer solens stråler indenfor og skaber en atmosfære, hvor det er let at lade skuldrene falde ned. Med skydedøre til det fri er du aldrig langt fra naturen – den følger helt med ind i stuen og ind i dit sind. Det er ikke kun godt for dit velvære, men skaber også et sundt og naturligt indeklima.

Arkitekttegnet sommerhus i dansk design

Hirseholm bliver bygget med omtanke for naturen og dig. Træet er håndsorteret og fra langsomt voksende træer i Nordsverige, der giver en stærk kerne. Træet er desuden PEFC eller FSC certificeret. Det giver ro i sjælen. Vidste du i øvrigt, at EBK HUSE er certificeret med Indeklimamærket – som de eneste?

Bygget på vores fabrik i Slagelse

Al træ bliver omhyggelig klargjort på vores fabrik for at garantere den ypperste kvalitet, minimere byggetid på byggepladsen og reducere træspild. Det gør, at vi kan lukke dit hus på kun tre til fem dage og undgå fugtproblemer og våde konstruktioner og materialer – uafhængigt af vejret.

Hirseholm 145 kampagnebillede

10 gode egenskaber ved Hirseholm

Se alt det, du får med i prisen

Hirseholm skaber rum til familien og de perfekte rammer til nærhed og hygge. I vores brochure kan du se meget mere om Hirseholm og flere detaljer om kampagnen.

Hirseholm brochure forside 3D
Hirseholm 145 kampagne

Oplev Hirseholm

Du finder Hirseholm i to af vores udstillinger: Roskilde og Middelfart. Du kan også gå en virtuel rundtur i huset og se al den gode plads huset rummer.

Tilbuddet gælder kun Hirseholm og frem til 31. december 2024. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Begrænset muligheder for ændringer. Indbefatter ambassadøraftale.